Trupa The Skywalkers

Despre noi, în câteva cuvinte

Despre artă poți vorbi doar cu inima deschisă. Noi așa am început să facem muzică și așa o vom face mereu:  din inimă către inimă. Emil Cioran spunea că ”dacă n-am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica”. Și cum despre suflet poți să vorbești mult, dar important este ceea ce simți, așa e și despre muzică.  Nu știm dacă noi am ales aceast drum sau el ne-a ales pe noi, important este că ne bucurăm de fiecare moment.

Câteva repere în timp:

– The Skywalkers a pornit la drum în august 2015, când urcam pentru prima dată pe scena festivalului Gărâna Folk, în formulă de trio.

– Din 2016 suntem în formula actuală.

– De atunci am cântat în cadrul unor evenimente importante și ne-am exprimat prin muzica noastră. Am făcut o listă, aici.

– Piesele ne-au fost difuzate de câteva posturi radio și TV.

– La 1 noiembrie 2018 am lansat albumul nostru de debut „ The way I feel”

– În 2019 am continuat să scriem și să înregistrăm piese noi.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre muzica noastră. Iar dacă ne dai un like pe Facebook sau te abonezi la canalul nostru de Youtube, piesele noastre noi vor ajunge la tine cu prioritate.


Thea Marconi

lead vocal / acoustic guitar


Raul Iuga

lead guitar


Raluca Mandae

bass guitar


Matei Marconi

drums

Testimoniale

”Un an în care, întâlnirea cu cei din The Skywalkers, la Concert pentru Timisoara, reprezintă pentru mine un moment frumos.”

”Thea Marconi si The Skywalkers cred în visul lor. La doar 12 ani Thea este deja o artistă care pune multă sensibilitate, pasiune și energie în tot ceea ce face.”

”The Skywalkers este una din cele mai promiţătoare trupe de pop-rock. La o vârstă la care alții nu s-au hotărât încă ce vor face în viață, tinerii artiști au un album gata.”

”….au cântat în deschiderea legendarului grup Phoenix, și v-au convins probabil că talentul nu ține de vârstă și că Timișoara are un viitor muzical promițător.”

Video